tisdag 29 juni 2010

Böcker, beställning och bråkiga garn.

Gårdagens biblioteksbesök resulterade såklart i nya bibliotekslån. Fick med mej två stickböcker. Sticka mera av Paula Hammerskog & Eva Wincent och Sköna sjalar av Lena Blidell. Jag har bara bläddrat igenom dem lite snabbt men det verkar finnas en del roligt däri. Jag har i princip slutat låna vanliga böcker, jag menar, man kan ju inte sticka och läsa på samma gång. Det får bli ljudböcker istället.

Jag har börjat sticka ett par strumpor med Drops Delight. Det verkar vara delade åsikter om det garnet efter vad man kan se på olika bloggar. Mina åsikter om garnet hittills är inte direkt översvallande. Garnet är på sina ställen inte riktigt spunnet så man sätter ofta stickan mellan trådarna och fastnar. Att sticka framför tvn och bara låta stickorna gå var inget alternativ för det här garnet. Fast jag kan ju ha fått ett dåligt nystan. Det kommer nog visa sej eftersom jag köpte Delight-garn till ytterliggare ett par strumpor och en halsduk. Håll tummarna för att det blir bättre..

Jag råkade även beställa en hel massa garn från Tittis Bod idag. Hon har rea på utvalda garnet fram tills den sista juni, och då måste man ju passa på. Jag har aldrig beställd garn därifrån förut men den fungerade fint med mailkontakten och hon skickade garnet redan samma dag. Så förhoppningsvis dyker det upp om några dagar. Roligt, men hur ska man kunna låta bli att börja med alla projekt samtidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar