måndag 21 mars 2011

Älgar, solnedgång och röda näsor

I förra veckan gnölade jag ju om att jag aldrig får se några fina (levande) djur längst vägarna. Och några dagar senare när vi var ute på Torö för att kika på solnedgången så klev det ut två stora älgar mitt framför bilen och det stor tre till en liten bit inne i skogen. Fem stora älgar på samma gång bara några meter ifrån, de va inte rädda heller så de stog kvar och åt undertiden vi glodde... det kändes lite som att vara på skansen. Fast utan de deppiga djuren, skrikande barnen och de tyska turisterna som står ivägen vart man än vänder sej. Nej jag tar tillbaka, det kändes inte alls som skansen, det här kändes bra.Fick inte med alla på bild, men bilens öra kom med =)hungriga svanar... inte helt lätta att fotaIdag är den stora städdagen eftersom det är den stora firardagen imorgon. Jag blir ett prima år äldre så det är städning och smörgåstårteihopslängning som ska göras. När jag stog och väntade på bussen efter jag varit på ikea i fredags kom det en galen tant och berättade att jag inte ser en dag äldre ut än 25 och om en galent tant i en busskur säger det så måste det ju va sant... så det gör inte så mycket att jag fyller 32 =)

Gammal glad älgfotare med röd näsa och märklig vindfrisyr. Tadaaa!

6 kommentarer:

 1. hej va kul att se sådana fina djur de är ju så ståtliga jag är också 32 fast jag fyller 33 i juli grattis i förskott hoppas du har en bra dag imorgon på din dag kram maria

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att se älgar! I Stockholm (antar jag?). Torö är så fint, jag har dock endast varit där en gång på sommaren.

  Grattis på födelsedagen.

  SvaraRadera
 3. Ja det va roligt att se... och fem stycken på en gång också. Verkligen inte nått man ser ofta så nära stan.. ja Stockholm =)

  Tack i förskott =)

  SvaraRadera
 4. Härliga naturbilder med bilöron och allt! Trädet var vackert, som en tavla! Ni båda ser väldigt trevliga ut och grattis på bästa födelsedagen! :-)

  SvaraRadera
 5. Tack tack, men låt inte bilden lura, vi är båda ganska otrevliga ;)

  SvaraRadera