tisdag 29 mars 2011

Mera garn till folket

Jag råkade visst beställa lite garn idag... oj hoppsan så det kan gå. Men det är faktiskt tisdag och yarn-paradise har alltid tisdagsrea. Och eftersom jag fick lite födelsedagspengar av svärföräldrarna så bidde det tolv nystan av ett lite tjockare Ice garn.


som ska bli en


kan bli skönt att ha på sommarkvällar. Jag har en fundering på om man ska köpa sej ett riktigt fingarn med.. kanske en zauberball, dem har jag spanat på ett bra tag nu. Svårt bara att välja färg... och vad ska man göra med det. Ojoj... så mycket att fundera på.

Man kan ju tro att jag bara planerar nya projekt men jag har faktiskt stickat lite som jag har gett bort som födelsedagspresenter.


Mina första fingervantar... det gick rätt bra faktiskt. Hade nog gått fortare om jag hade följt ett riktigt mönster istället för att hitta på lite själv...


Nu ska ju systers sambo inte börja råna banker utan jag tänkte mer att han kunde ha den här när han kör med hundarna för då blir man kall i ansiktet. Varm och skön blev den ialf.den äldsta vovven fick vara paket ett litet tag, hon förstog inte riktigt vad vi höll på med.


6 kommentarer:

 1. Det mönstret har jag också tittat på :) Fint! Och härlig färg!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med nytt garn från yarn-paradise?

  SvaraRadera
 3. oh...där har jag inte varit...svensk,engelsk eller vad?
  dessutom så tyckte jag om dina vantar :))

  SvaraRadera
 4. va ju bara tvungen att surfa på namnet...och JISSES vilka bra priser...inte ens med frakten kommer dom i närheten av dom svenska...

  SvaraRadera
 5. Jag vill inte höra talas om Yarn-paradise...har inte råd nu med alla flyttbestyr och oklarheter... :-(
  Men det kommer andra dagar! :-)

  Härliga bilder du tagit, med mörker och ljus blandat!

  SvaraRadera
 6. Den lila färgen på soft merino från yp är kanon underbar:) Älskar, älskar, älskar:)

  SvaraRadera