fredag 4 mars 2011

Äntligen fredag

Idag är det sol och fint och Tomas kommer äntligen hem. Jag har suttit och kikat på flightradar så man kan se hur långt han har kommit, just nu är han precis utanför gotland, nere på sudret, så han borde lande om en halvtimme. Man vet inte att sidor som flightradar existerar förrän man flyttar ihop med någon som är lite halvsåld på plan. Det är inte heller att rekommendera att titta på flyg som ska till Kina utan att veta att det inte finns någon täckning för plan där vilket gör att planen, en liten bit in i Ryssland, spårlöst försvinner. Det har jag fått lära mej på egen hand... Men jag tycker att det är lite roligt att kika in då och då och kolla hur långt planet har kommit.

Igår var det bebis-besök här i några timmar. Jag har numera dreggel på soffa, på filt, på mjukisråtta och på kofta, katten han var klok och drog i rätt tid. Han förstår inte riktigt det där med bebis, fattar inte riktigt vad det är, men så länge den inte äter hans mat så är han helt okej med att den dregglar runt lite här ibland. Katten är rätt storsint...

Jag funderar på om man ska börja lägga fota sitt garn och lägga upp mitt stash på ravelry.com
som många har gjort. Har ni? Skulle ju verkligen behöva en genomgång av allt garn och kolla vad man egentligen har. Men det känns som att det kommer ta en evig tid att gå igenom allt.

Allt mitt nya garn har kommit nu. Det tog 26 timmar från beställning till leverans med garnet som jag beställde på yarn-paradise. Det är snabbt jobbat med tanke på att de skickar från Turkiet. Billigt var det också, där kommer jag handla mycket garn misstänker jag.
Garnet från garnkorgen.se kom igår, rakt till brevlådan. Det är trevligt.

Jag köpte två olika Cascade nystan och OJ va mjukt det var. Jag funderar på att rata sjalplanerna och sticka ett kuddfodral så att jag kan sova på det istället.

Katten är ju lite av en expert på att sova på garn... tricket är att lägga sej på nystanet så jag inte kan använda det, då finns det ju inget annat kvar att göra än att klappa katten =)tillslut är garnet utkonkurrerat och bara katten kvar. Mission accomplished.

3 kommentarer:

 1. Antar att han är hemma nu och att ni nu får lite ledigt ihop.
  Mina katter gör så också, och även Ines ibland. Varmt, gosigt och mjukt vilket som, så det är bara mysigt.

  SvaraRadera
 2. Där ser man en katt som har det gott...
  Hemskt att se planet men när och kär FÖRSVINNA! Riktig skräckis!

  SvaraRadera
 3. hoppas sambon är hemma nu o att ni får en najs helg :)
  han e allt fiffig kissemjuk *zöt*
  kraMyz

  SvaraRadera