onsdag 11 april 2012

Sagoträd och ny mässa

Nu är det sån där blogg-torka igen. Vi hade vårat 7de botanikprov idag, nu är det så fullt i huvudet att för varje ny glosa jag lär mej trillar valfritt gammalt minne ut, men... vem behöver barndomsminnen =P Den här veckan har vi pysslat en massa inför Trädgårdsmässan som börjar imorgon. Skolan ska ha en monter och som elever fick vi den stora äran att dekorera och passa den dessa fyra dagar. Lite stressigt och lite ouppstyrt har det varit, det var inte ens någon som kunde svara på när mässan faktiskt öppnar imorgon... hej och hå, full koll. Men som dom säger... det som man inte kan googla är inte värt att vetas.

Idag har jag äntligenkommit ihåg att ladda över bilderna från Öppet hus också, jag var såklart tvungen att göra det största trädet av alla. Jag var också den enda som byggde hela mitt träd och inte tog en färdig trädstam och dekorerade... såklart. Är det en utmaning så är det. Lite tråkigt bara att bilderna inte blev alls lika bra som i verkligheten, den var liksom mer levande på riktigt. Levande träd av hönsnät och mossa... ni vet? Lilla korpen fick vara med också uppe på hyllan, är det sagoträd så är det... inget säger ju saga som en uppstoppad korp? Den slog ialf doppingen som jag hade att välja mellan.
Ett äpple fick plats i fönstret också. "Oh är det vishetens träd" frågade nån... men hallå. Är det bara jag som tycker att rött+äpple=snövit=saga=...träd..?
Jaja, matte var aldrig mitt starka ämne..

Men enligt fröken så var det trädet som fick mest uppmärksamhet under kvällen och det är ju kul, mossa får så sällan uppmäksamhet så det kan den vara värd.

Och nu!! Kampen som strumpstickningen kan börja


3 kommentarer:

 1. Ditt sagoträd är underbart! Äpple och korp är ju perfekt i sagobranschen...vissa är bara helt enkelt trögtänkta! :-)
  Jag tycker dessutom att det verkar som att du var den enda som gjorde uppgiften ordentligt, att dekorera ett befintligt träd verkar lite fusk?!

  Åh, inte kunde du väl ta stickningen ifrån den fina tasskontrollen? :-)

  SvaraRadera
 2. Vilken fantasti och kreativitet du har, fantastiskt fint och påhittigt får jag säga. Man känner sagomagin direkt och kan drömma sig in i den världen och få massor av känslor, bra jobbat. :)
  Tänker du sno kisses stickning?

  SvaraRadera
 3. Makalöst vackert träd du gjort!!! Hoppas du får en fin mässa, kanske ses vi där?

  Kram Helena /franska Liljan

  SvaraRadera