måndag 16 april 2012

Trädgårdsmässan

I helgen har det varit Trädgårdsmässa i Älvsjö och vi var där med skolan och eleverna på fortsättningskursen fick göra var sitt arbete till montern. Jag började med en grund idé och blev en annan idé som blev nått annat och tillslut hade jag en väldigt rosa dekoration av cannapinnar och rätt lite blommor. Min lärare säger att jag alltid väljer de blommor som är lite strama och jag har inte alls tänkt på det förut, men när hon sa det så är det ju sant. Så grundidén var att göra någon riktigt blommigt, böljande och överallt... men... tji på mej. Så här blev det!
den runda pinniga saken på väggen är min också =)cannapinnar, kornell, kallor och cymbidium orkidé... så oböljande som det bara kan bli =) men helt okej iallafall

Jag har inte så mycket andra bilder från mässan... jag hann inte ta så mycket kort för jag shoppade istället =) Eftersom jag blev lite lurad på påskjobbet så blev det ju inga mässpengar där, men tur att det finns plastkort ;) Jag handlade så mycket att Tomas fick komma och hämta mej med bilen =D Men 50 jordgubbsplantor för 100:- och ett stort olivträd för 200... det kan man liksom inte låta bli att köpa =)

1 kommentar:

  1. Nä, inte böljande precis men vackert och dekorativt! Stramt geometriskt, hoppas att du känner dig nöjd!
    Ett olivträd för 200 låter helt fantastiskt bra, det gick ju inte att missa en sådan chans!

    SvaraRadera