måndag 11 april 2011

Pyssel och presenter

Bor man i Stockholmsområdet och har en lördagseftermiddag fri så ska man bege sej till Hötorget och köpa billiga blommor, det är roligt. Jag har kommit därifrån med allt från 10 kronors tomatplantor och fina orkidéer för 40:-. I förrgår blev det tulpaner =)


på vägen dit råkade jag gå förbi Garndax på Drottninggatan och de hade 30% rea, sånt är alltid trevligt. Det var rätt urplockat men jag fick med mej ett nystan Milano så jag kan sticka en ny Åremössa till nästa vinter. Jag behöver en som är lite lättare att matcha med än den jätteblå jag redan har. Fina knappar hittade hade de också.


Tomas kom hem från Ungern i lördagskväll och hade med sej presenter, garn och parfym =)Jag har faktiskt stickat lite också, inte bara köpt prylar. Garnet från Yarn-Paradise kom till dörren 18 timmar efter beställning. Det är bra snabbt =) Jag har börjat på en kofta men såklart kunde jag inte lyckas få fram den rätta färgen, den är mer vinröd än lila.


Tröjan i Evillagarnet som Tomas köpte åt mej i Tallinn börjar faktiskt likna en tröja... =)


3 kommentarer:

 1. Oj, vilka billiga blommor :O :D
  Nu önskar mn att man bodde närmare sthlm :)
  Fina hantverk :)

  SvaraRadera
 2. Wow, så härligt att få parfym och garn i present!
  Det låter kul :)Ja 18 timmar var verkligen snabb service.Ha det vårgott!

  SvaraRadera
 3. Vad fint alltihop ser ut! :D
  Önskar att min karl också kunde komma med garn i present... Jag får shoppa själv istället, men det är ju inte helt fel. :)

  SvaraRadera