söndag 13 november 2011

Bättre sent än aldrig, symässan och Poshyarn

Nu har jag äntligen lyckats fånga lite dagsljus till mina bilder så att man ser hur det egentligen ser ut. Jag har ju en praktikperiod nu igen och då kommer man ju hem mitt i natten känns det som, mörkt och trist och dåliga bilder blir det.

Jag har tittat på en massa bilder som folk har lagt upp från mässan och kände lite att jag skulle behövt gå två gånger för att hinna se allt för det verkar vara en massa som jag missat =) Det här var det jag fick med mej hem ialf.


Först ut lite tråkiga saker som blixtlås


Ett fint mönster som jag ska våga mej på att rita av och brodera på en kudde en dag


En bok... alltid bra att ha =)


Mjukt fint garn i en hel annan färg än vad som syns på bilden. Den var helt hopplös att få till så det blev inte bättre än sådär.Lite isländskt garn som såldes av en gotländska från Tingstädeoch två nystan av supermjukt garn som kommer bli fina sjalar.


Och så ett nystan Loopy som jag fick med mej på vägen ut. Har funderat på att köpa ett och pröva göra en sjal men jag har alltid "snålat ur" ( som typ fegat ur... fast ändå inte) för jag tycker att 150:- för ett nystan är lite väl för den typen av garn. Men nu slog jag till ialf när det kostade en hundring.

Det blev inte så mycket men varenda krona jag hade med mej gick åt... som vanligt =)

Så har jag lyckats få mitt garn från Posh Yarns på bild också.


Det kom ett rosa paket. Jag gillar paket. Att det var rosa gjorde bara det hela ännu bättre =)


Och det fanns lila silkespapper där i


och det här fina garnet


"The Icing on the cake" heter den. Fint och jättemjukt.

Idag råkade jag komma precis lagom till att det lades ut nya garner på Posh Yarns och råkade klicka hem jättefint turkost garn för den inte så lilla summan av 170:- Det är verkligen lite väl mycket pengar för ett garn när man är student, men det får det vara värt för idag är det lite firardag och sjalen det ska bli kommer hålla som minne i många år hoppas jag =)

3 kommentarer:

 1. Så mycket fint!
  Och poshyarnet´s namn var ju underbart!
  Just när jag gick in på din sida så kom jag på att man skulle varit beredd idag...! Kanske nästa gång.

  SvaraRadera
 2. Visst blir man lite extra glad när själva paketet är fint, fin färg eller fint mönster?!
  Nu har du allt en hel del härligt garn hemma! Jag längtar svårt efter mina lager och har börjat smygshoppa under olika skumma hittepå-ursäkter...

  SvaraRadera
 3. Oj oj det var inte dåligt det där.
  Du jag tror faktiskt hon är från Stenkyrka och inte Tingstäde. Det är nog postadressen som går dit. Om jag inte har helt fel har jag gått i samma klass som henne på Komvux för väldigt många år sedan. Nog om detta för då känner jag mig ju så gammal helt plötsligt. :)

  SvaraRadera