fredag 4 november 2011

Posh yarns garn framme och imorgon är det mässa!!

Idag kom garnet jag beställde från Posh Yarn. Jättefint garn, mycket finare än på bilden. Yeay! Jag vet inte vad det ska bli riktigt så jag får börja leta mönster. En sjal lär det ju bli ialf. Nu är det så mörkt och tråkigt men jag ska försöka ta lite bilder imorgon när det fortfarande är ljust ute så ni får se vad jag köpte. Men om man har tur att knalla in på Posh Yarns hemsida när det finns garn där så slå till! Det är fast frakt till hela världen på 2,5 pund och man slussas till paypal för betalning, och så kommer garnet inom en vecka.

Om ni inte har ett paypal konto så skaffa det! Det är verkligen supersmidigt till nästan allt. Jag har haft mitt i flera år och det har aldrig varit några problem. En gång har jag fått ett lurmail om att de hade slarvat bort mina inloggningsuppgifter och att jag skulle skicka dem till en viss mailadress. Men det förstår man ju att det inte är sant. Det syntes på mailadressen de använde också att det inte kom från Paypal. Och lite sunt förnuft får man ju faktiskt ha. Om någon ber om ens inloggningsuppgifter så är det garanterat lur på gång. Jag vidarebefordrade mailet till riktiga paypal och de tog tag i det innan någon hann lämna ifrån sej några uppgifter. Så, skaffa ett konto och börja handla garn!! ;)

Imorgon är det äntligen symässa igen. Det är verkligen årets höjdpunkt. Nästan så att det är bättre än julafton. Och det är två gånger per år! Dubbelt bra =)

1 kommentar:

  1. då ses vi imon :) jag är vid Sticka!'s workshopbord kl.10-13!

    SvaraRadera