fredag 10 juni 2011

Vaaarmt!

Jag tror jag dör det är så vamt. 31 grader straxt utanför Visby var det för en timme sen och hemma hos pappa finns det varken syre eller fönster man kan öppna eftersom utbrytarkungen Tiger är med på semester. Ett fönster står på glänt (det enda fönstret som faktiskt kan ställas upp) men även när vi låste in kungen i sovrummet och försökte skapa korsdrag så kom det inte in en enda bris, jäkla papphus. Syrefritt bastuboende önskas bytas mot sval bunker till och med söndag...någon?? =)

Det ska bli skönt att komma hem på söndag faktiskt. Två och en halv vecka är rätt lagom. Katten är less på att bli inlåst i sovrummet på nätterna. Det finns alldeles för mycket stora busytor hemma hos pappa så han får snällt vara i sovrummet. Förra året lärde vi oss att vi ska ha dörren låst eftersom han la sej på rygg, kloade fast klorna i underdelen av dörren och lyckades dra upp den. I natt vaknade jag av att han balanserade på min sängkant, kastade sej mot dörrhandtaget, fick fatt i det och sen hängde kvar där i hopp om att dörren skulle gå upp. Men tji fick katten, men lite listig är han ju.

Idag tar de studenten här på ön, alla åker traktorflak, spelar musik och firar. Vi har sett några få men man hör desto fler som dundrar omkring runt stan. Alla borde få åka flak, det är faktiskt otroligt roligt, kanske man skulle hoppa på ett i farten =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar