söndag 8 augusti 2010

Hemma igen.

Nu är jag hemkommen från Paris. Åkte från 20 graders värme nattetid till ett 16 graders dagtemperatur i Huddinge med tillhörande regn och åska. Det kändes inte alls motiverande att lämna all fin arkitektur, värme, alla goda ostar, viner och små saftiga aprikoser som vi har stoppat i oss under veckan som gått. Fransmännens motvilja mot att ens försöka förstå det engelska språket, de dubbade amerikanska filmerna och bristen på rent vatten direkt ut vattenkranen däremot gör inte så mycket att man slipper. Men trots det är Paris en stad jag skulle kunna bo i, kikade lite i mäklarnas fönster och hittade en takvåning på 320 kvm för 1 200 000 euro. Det var väl lagom? Man kanske skulle ta en lott...

Självklart kom jag hem med lite garn och pyssel, men inte jättemycket. Jag än nästan imponerad själv att jag var så självbehärskad mitt i pysselbutiken, men jag hann ju inte komma till hotellet ens innan jag ångrade att jag inte hade köpt mer. Men det blir nog fler resor misstänker jag och då ska jag gå dit när de öppnar med kreditkortet i högsta hugg. Bilder på mina fynd kommer imorgon, just nu orkar jag inte slita runt i packningen.

Däremot kan jag berätta att Gina på Ginas stickblogg har en finfin utlottning på gång, hon firar 30 000 besökare, de ni. Kila in och titta, även om ni inte vill vara med att tävla är hennes blogg värd ett besök.Jag har också passat på att gå med i Stickameras nya byte. Knappbyte, det kan ju vara roligt.2 kommentarer:

  1. Det blev inget garn över efter att Lillofant var här på besök, men om jag får garn jag inte vill ha, ska jag ha dig i minnet. :)

    SvaraRadera
  2. Ja det förstår jag, en sån chans kan man ju inte missa. Det låter trevligt. Alla garn-allmosor mottages tacksamt =)

    SvaraRadera