lördag 1 oktober 2011

Nu är skåpet fullt

Jag trodde inte att jag hade så mycket garn att jag skulle fylla mitt nya skåp... det var fel. Jag har haft mitt garn i olika kassar, påsar och korgar i garderoberna så jag har inte riktigt haft koll på vad jag haft.. hur tydligen inte heller hur mycket jag haft. Jag vet ju att jag inte lider av någon form av garnbrist, men det här var nästan löjligt :}
Mitt nya skåp är fullt, en byrlåda och en ikeakartong är jag uppe i nu... och då vet jag inte ens om jag har hittat alla påsar i garderoben eller om det kommer dyka upp fler med tiden. Det blev en hel korg med påbörjade projekt och garnet jag fick med DHL nu i veckan fick inte ens plats. Nu när praktiken är slut kanske jag faktiskt får lite tid över till att sticka upp lite lager =)

Det här garnet kom med den sura chauffören


roligt bomullsgarn och


mjuk angorablandning

och såhär ser skåpet ut nu


tadaaa


och på toppen, kornettblommor som jag räddade från en säker ungergång i blomsterbutikens soptunna bara för att lite blad hade trillat av. Jag införde operation rädda växten under tiden jag var där och fick ta med mej alla blommor de inte ville ha kvar. Det blev en del... =)


3 kommentarer:

  1. Men, oh!, så fint det blev!

    SvaraRadera
  2. Vad läckert det blev! Jag skulle aldrig få plats med mitt garn där ;) Mer garn åt folket! Men jag försöker faktiskt också minska lagret, och ha färre aktiva projekt. :)

    SvaraRadera
  3. Jag har ett skåp till :} och en korg full. Usch jag är en riktig liten garngris. Tur att det finns fler =)

    SvaraRadera