måndag 12 mars 2012

Vad spelar en försvunnen sticka för roll när det är sol ute

När jag kom hem från praktiken idag kände jag mej upplagd för att sticka lite magicloop. Men vart är min 2,5 mm rund sticka då? Ja ni... absolut ingen aning. Puts veck är den.
Men det var i allafall väldigt fint väder idag, synd att man har praktik i en bunker under jorden så att man inte ser nånting av det. Gympaskorna är på sedan en vecka tillbaka... kanske man skulle våga sej på att ta på sej vårjackan imorgon också. Det går åt rätt håll!

9 kommentarer:

 1. Nej, nej, ingen vårjacka! :-D
  Säger man inte att våren ska svettas in? Eller är det tvärt om?
  Hoppas stickan dyker upp!

  SvaraRadera
 2. Hittat stickan ännu? Jag ville bara kolla att mitt mail med adressen kom fram? Jag fick inget svar, så jag ville bara dubbelkolla. :)

  Åhhh! Så jag längtar efter paketet!

  SvaraRadera
 3. Hoppas de är ok att jag lånade bilden på vinsten när jag la upp ett inlägg på min blogg? :) http://antiann.blogspot.com/2012/03/wooohooo.html

  SvaraRadera
 4. Vi har haft så skönt väder här också. Idag tog jag en promenad med Ines uppåt vår grusväg och det var så skönt. Tittade ner på förra inlägget och jag kan inte låta bli att skratta åt din katt, hur mysiga är de inte, kela med en hårklämma, allt går tydligen bra bara det kliar och inte är för vasst. :)

  SvaraRadera
 5. Åhhhh! Så spännande! Jag längtar så! :) Jag har legat hemma o sjuk denna vecka, så ett paket passar alldeles perfekt.

  Blev lite sugen på tävling nu... Kanske skulle anordna en på bloggen!? :)

  SvaraRadera
 6. Halloj! Ja! Igår fick jag brev! :) Tusen tusen tack! Jag ska göra ett inlägg så snart om det underbara paketet. Vilket "skönt" garn! Och vilken färg. :)

  Hm... Kanske skulle söka efter strumpsticka från knitpro... Låter ju lite enklare! :)

  Självklart måste du testa garnet, de finns i grymt snygga färger. :)

  SvaraRadera
 7. Hej! Nu har inlägget om vinsten kommit upp! Vad brukar du göra med araucania? Vilken underbar känsla garnet ger. Så härligt!

  SvaraRadera
 8. Åh! Smart! :) Men med såhär underbart bomullsgarn kan man ju göra hur mycket som helst. För tillfället är jag väldigt inspirerad att tillverka en mössa! :)

  SvaraRadera