söndag 23 januari 2011

Julen ger sej, men inte jag =)

Det är inte bara folk som kommer in till oss som påpekar att julen är slut, själva pyntet försöker också få fram budskapet att det är dags att ge upp. Båda julstjärnorna har slocknat i ren utmattning från att ha lyst varje dag sedan 1a advent så nu är det nog dags att ta ner dem.

Men jag ger mej inte så lätt och kontrar med att griljera en skinka. (19:- kilot är faktiskt rätt bra pris för kokt skinka och man kan göra supergod paj på det man inte vill ha på macka...vilket lär bli rätt mycket eftersom den vägde över tre kilo) Tomtar och annat sånt julpynt brukar jag aldrig ha framme så nu är det bara adventsljustaken och granen kvar. Och den lever på bra.

Jag stickar på sockklubbens januari mönster men lessnade efter en och en halv socka och började virka en sjal i mitt Evilla garn som jag köpte i Tallinn när jag var där i maj. Men den sticks så otroligt mycket att jag inte riktigt kan komma på när och hur jag ska använde den. Över tjocka heltäckande kläder är ju ett måste, så mitt i vintern över en täckoverall lär det nog bli.

3 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg du fått.
  Jag brukade också köpa mer julskinka efter jul för att priset är så fantastiskt lågt och att man kan göra så mycket gott så billigt.
  Trist att det var ett stickigt garn du fick tag på men med overall går det ju. :)

  SvaraRadera
 2. 9.90 kr/kg tog de hos oss...man borde verkligen köpa. Kanske kan göra köttsoppa, det är gott!
  Svårt att slänga ut en pigg gran. Barrar den är det en annan sak!

  SvaraRadera
 3. Hej veronica det gör inget det där med julpynt jag kom på igår att min virkade tomte hänger kvar på kökslampa men den är ju så fin så jag tänker ha honom där ett tag till kram maria ps snygg blogg du har

  SvaraRadera