lördag 1 januari 2011

Julafton först av alla i år

Idag har vi haft julklappsöppning jag och Tomas. Det kändes så onödigt att släpa alla klapparna ner till Visby bara för att öppna och släpa tillbaka dem igen, speciellt när vi redan hade en bra stor packning att ta med oss. Luftrenaren fick nämligen följa med till ön och den är inte liten. Men i ett gammalt hus med tre hundar så tillhör luftrenaren till överlevadskittet för en allergiker.... så vi hade julafton idag istället och vet ni vad jag fick?JA! En nystare. Hurra vad glad jag blev. Hur kuuunder han veta? Det kan väl inte vara så att jag har pratat om det mycket? Host host...
Stackars Tomas vet numera allt om stickor, millimeter, maskor och nystmaskiner. Och själv vet jag knappt vad han jobbar med. Till mitt försvar så är det något krångligt med master och komponenter och grejer... tekniska prylar som är helt obegripliga för en sån som mej. Men ändå... han har det inte lätt stackarn.

6 kommentarer:

 1. God forts på nya året & vilken mysig julafton ni haft =) Usch det är jobbigt med allergier, lider med dig!! Jag blir så trött av min medicin så..... Härligt med en nystmaskin =) Hade vi samma tomte månne? ;)

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma. Det är Tomas som är allergikern här i huset så vi får lida lite med honom ;) Jag gnuggar gladeligen mule med hundarna och slipper nysa och gråta. Han får bara klappa när han har vantarna på sej =) ser lite dumt ut. Trevliga tomtar i år =)

  SvaraRadera
 3. oh va roligt :)
  på måndag är det stickcafé på Vetekatten kl.17 (kanske inte kommer så många), hänger du på?
  kraMyz

  SvaraRadera
 4. Nystmaskin, det var ju en finfin present!Och det gör inget att man antytt tydligt vad man vill ha, huvudsaken är ju att någon lyssnat ordentligt!

  SvaraRadera
 5. Så bra med en nystmaskin! Håller med det Cecilia skrev :) Vad är det för ö du skrev om?

  SvaraRadera
 6. Precis så jag tänker ;-)
  God fortsättning!

  SvaraRadera