onsdag 26 januari 2011

Ser klockan 5.45 ut såhär!

Idag åkte Tomas till Tallinn igen så jag va uppe redan innan kl 6 och vinkade av honom i hallen. Jag lyckades motstå den naturliga instinkten att gå och lägga mej igen vilket känns ganska snopet. Morgonpigg är jag bara i perioder och verkligen inte nu när det är mörkt och kallt och man ser alla arbetande människor springa fram och tillbaka till bussar utanför köksfönstret så de ska hinna till jobb och skola. Det är en kombination som gör att jag blir lite deppig och går och lägger mej igen. Men idag myste jag ner mej själv i soffan med datorn och delade en kopp välling med katten innan det ens hade blivit ljust.Vi hade rätt mysigt i mörkret.
Min Tony Irwing sjal är färdig. Det tog några kvällar att virka klart hela och som sagt så blev det otroligt stickig, lite tråkigt men den går nog att använda, eller så får jag ge bort den till nån som inte är lika fjåmpig som jag ;)

Stickamera har ett nytt byte som jag har gått med i


Och jag har hittat flera fina tävlingar att vara med i

Makito har haft 2000 besökare och firar det med en utlottning


A-I´s lille verden har utlottning, sista dagen att vara med är 31 januari


Pyssel och Knåp har en jättefin utlottning som ni kan hitta här


Nu har till och med solen hittat hit, det va ju trevligt. Undrar om man ska fira det med en liten promenad =)

3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. God Morgon!

  Om några dagar tänkte jag ha ett inlägg om just omplantering steg för steg. Det kan kännas bra att veta mer om hur man skall hantera raringarna innan man sätter igång :-)

  Många bilder på "planterings-kursen" utlovas :-)

  Jag tror nog att moderplantan på just den här plantan kommer att dö...vi för väl se. JAg har andra plantor som sätter keikis och inte dör, så man vet aldrig :-)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Vilka mysbilder.
  Här är det strålande sol också, men ingen promenad dock.

  SvaraRadera