onsdag 26 januari 2011

Tråkigheter

Idag har jag bokat en tid till veterinären i Kungens Kurva. Vi hittade en knöl under huden, precis på revbenen, på kisse så vi måste åka och få det kollat. Det första man tänker på när man hittar knölar är såklart cancer, eftersom jag tycker att han har blivit lite smalare över baken på senaste så börjar ju tankarna flyga runt,... men har vi tur kan det ju vara en fettknöl. Över huvudtaget ett konstigt ställe att få en knöl på tycker jag. Och han äter som en häst... nåja, en liten häst iallafall.. och han sprallar runt som att han vore tre år och inte en liten herre på snart tio. Jaja... det är aldrig roligt att åka till veterinären och att vi först fick en tid om två veckor känns inte heller speciellt kul... man hinner fundera mycket när man sitter hemma på dagarna tyvärr.


Tiger har ett eget hus =)

8 kommentarer:

 1. Va, två veckor!
  Det var lång väntetid det, finns det ingen annan du kan välja så det går fortare.

  SvaraRadera
 2. Nej nej, vad tråkigt att ni hittat en knöl - hoppas de är en fettknöl som du skriver, ja, de kan sätta sig på lite konstiga ställen, även på människor 0) Söt katt & sött hus =)

  SvaraRadera
 3. Men, ska ni behöva vänta så länge? Håller tummarna för fettknöl!

  SvaraRadera
 4. Ja... tydligen så var den veterinärkliniken med på nyheterna förra veckan, de är tydligen en av de renligaste i stan eller nått sånt. Jag antar att det lockar folk för bokningstanten blev jätteförvånad över att jag inte visste det. Får se om Tomas kan ta lite ledigt nån dag så kanske vi kan boka om till en dagtid... kanske går fortare då. ja vi håller tummarna för fettknölar... en mening jag aldrig trodde jag skulle skriva..

  SvaraRadera
 5. Aj då! Hoppas att det går bra! Ska själv in med min älskling till veterinären imorgon. Usch vad nervös man blir! :(

  SvaraRadera
 6. tipsar om Mälarhöjdens Veterinärpraktik - http://www.mhvp.se/ - dom är superbra!
  håller tummarna för att det är en fettknöl!
  kraMyz

  SvaraRadera
 7. Hej tjejen :-)

  Jo visst behöver du större och större krukor, Men det beror på hur mycket av alla rötter som är kvar efter din "rensning", där du tar bort döda och torra rötter. Kanske blir inte röttena så många att du behöver byta krukstorlek. Vanligast är faktiskt att man kan behålla samma kruka!

  Fler funderingar? Kontakta mig :-)

  Leta reda på en annan vet som kan ta emot er snabbare. Det kan behövas. Har dålig erfarenhet av att vänta länge med knölar på kissar :-)

  Lycka till, Helena /franska liljan

  SvaraRadera
 8. Ett sånt hus har jag ockaå till våra katter! Visst är det fint? Söt kisemiss det där :-)

  SvaraRadera