tisdag 4 januari 2011

Supersjukast

Jag är en rätt dålig bloggare när det kommer till att visa saker som jag faktiskt har gjort klart. Jag har en hel drös med saker som är färdiga men som jag hela tiden glömmer bort att fota. Som min citronsjal... den är inte ens blockad för jag tyckte att det va så synd att blöta ner den när den nu äntligen blev klar. Knäpp... jag vet.

Jag ska ta tag i allt sånt såfort jag blir frisk igen för just nu är jag supersjuk. Så där så att det är jobbigt att trycka på tangenterna och man blir anfådd av att stoppa disk i diskmaskinen. Inte alls kul. Jag släpade mej ur sängen under mycket pipande för att gå upp och se på solförmörkelsen i förmiddags vilket enbart resulterade i en tillfällig blindhet trots solglasögon, lite mer huvudvärk och muttrande om buffel och båg solförmörkelser tills Tomas kom med kameran och fick en bild som va så pass bra att till och med en tidning i England hörde av sej och ville ha den till ett utskick.

Nu ska jag halvslumra i soffan och hoppas på att jag är superfrisk när jag har slumrat klart. Hade hellre slumrat framför den här känner jag.... men det blir långt att åka hela vägen hem till pappa bara för att sitta en timme framför brasan. =)Jaha... det här var visst mitt hundrade inlägg... det borde ju firas på nått sätt =)

3 kommentarer:

  1. Stackars dig som är sjuk!
    Fast lite avis blev jag på att ni kunde se solförmörkelsen, jag gillar sådant men här var molningt! Spännande med den braiga bilden!

    SvaraRadera
  2. Krya på dig även om det nu blir utan kaminen.

    SvaraRadera