måndag 7 februari 2011

En rosa dag idag.

Idag åkte jag in till Litet nystan på söder och kikade på garn. Det är nog stans mysigaste garnbutik. Jag va där en timme efter de hade öppnat, runt tolvtiden. Så dags trodde jag att det skulle vara ganska lugnt i butiken men det kom in folk hela tiden. Jag läste i en intervju, minns inte riktigt vart, att Ljungqvists garn har ca 200 betalande kunder om dagen nu jämfört med ca 30 betalande kunder om dagen under den första delen på 90-talet då stickning inte var så trendigt som nu. Det verkar gå bra i garnbranschen. Men ja, nu var det ju inte det jag skulle skriva om... jag trängdes på Litet Nystan och fick med mej lite hem.


jag köpte den nya rosa färgen i Fabel till februari-sockorna i Sockklubben. Lite väl skrikig rosa färg för min smak egentligen men som strumpor blir det säkert superpiffigt. Alla vill väl ha rosa tassar?
Jag passade också på att köpa två nystan av den nya garnstudiogarnet Alpaca silk. Jäääättemjukt och skönt. Egentligen hade jag tänkt köpa deras vanliga alpaca garn till en mössa men jag va tvungen att pröva den nya, 30% rabatt var det också och det gör ju inget.

När jag hade kommit hem hittade jag ett stort paket i brevlådan, med svensk avsändare... jag som bara väntar på paket från Kina. Konstigt. Jag var tvungen att kolla två gånger på adressen så att jag inte slet upp någon annans paket.


Titta va fint!

Men fortfarande inte en aning om var ifrån det kommer... mycket märkligt.
Det tog ett tag innan jag förstog att det var knappbytet jag hade fått. Det var ju så mycket saker. Titta bara! Te, garn, tuggummi, godis och knappar. Och allt i rosa. Superfint! Ett otroligt generöst knappbyte =)


Gamla Söder te med passion och äpple, jättegott va det och se vilka fiiina tepåsar


Tack så jättemycket Lena. Jag blev superglad för ditt paket.


Fika på det nya teet, geishor och fina rosa tulpaner. Mys mys!

4 kommentarer:

 1. Vilka härliga garner och toppenpaket!
  Hoppas det känns lite bättre idag!? :-)

  SvaraRadera
 2. En bra dag, tycks det? Du fick med dig fina garner!

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig rosa dag du fick.

  SvaraRadera