fredag 11 februari 2011

Snö snö snö.. och soffvanor

Oj vad med snö det har kommit. Det har snöat oavbrutet i 26 timmar här men nu verkar det äntligen ha tagit slut... för den här gången ialf. Eftersom Tomas inte kommer hem förrän på Torsdag och jag inte har något körkort så är det ingen som använder bilen just nu så när snöandet äntligen slutade pulsade jag ut för att gräva fram bilen innan snön hinner bli blöt och tung och det blir jobbigt att få bort den. 20 cm snö tog ju ett tag att gräva igenom och jag har nog inte varit så snöig sen jag va liten. Men det är rätt fint när det fastnar isbollar i ull.


Men frusen blev jag när jag kom in, nu skulle man ha haft sej ett badkar att krypa ner i. Ja... med varmvatten i då... annars är det bara konstigt. Nu får jag nöja mej med varma filtar.

Nu ska jag försöka motivera mej till att laga middag, inte jättekul att laga middag till en person men nudlar är ju bara roligt till en viss gräns. Sen blir det mys-soffa med stickning, en stor kanna te och en film tror jag.

Mys-soffa hos syster i Norrtälje med vovve i knät


Mys-soffa hemma med kisse. Någon som ser några likheter här? =)


oops.. påkommen =)2 kommentarer:

 1. halloj!
  på tisdag är det stickträff i Älvsjö :)
  ska du gå på mässan? jag hoppas på att jobba på fredagen o så ska jag gå med min storasyster på lördagen, samt gå på Stickas årsmöte kl.14.
  jag kan fixa biljett åt dig (blir lite billigare då), behöver veta snarast!
  kraMyz

  SvaraRadera
 2. Mysigt med djuren i knät och stickning på g.
  Jag är lite vimsig, du frågade ju för längesedan vilket garn jag stickade mina rosvantar i och så svarar jag inte. Dåligt om jag får säga det själv, men bättre sent än aldrig.
  Jag har stickat det mesta med 2-trådigt från Yllet, men de sista har jag blandat in annat 2-trådigt som jag köpt på Tradera.

  SvaraRadera