onsdag 16 februari 2011

Nytt garn och hårig blomma

Idag är det den stora städardagen. Tomas kommer hem imorgon (yeay) och så kommer en av mina vänner från gotland, som numer bor i Kävlinge, upp för att gå på symässan och hon ska bo här.

Jag började med att ställa ut extrasängen och sen skedde något som händer mej väldigt sällan. Jag fick för mej att det var roligt att städa... Av bara farten så hade jag helt plötsligt dammat ovanpå garderoberna, dammsugit bakom spisen och skrubbat hela micron, sånt där som man liksom glömmer bort... eller jag gör ialf =)

Till och med katten blev nybadad och borstad. Han är så snäll stackarn, han bara står där och ser lite ledsen ut när man duschar honom och så kommer det en liten suck när man ska torka, lyfta på tassar och torka mage. Jag köpte en otroligt bra handduk i djuraffären för ett år sen ungefär, ZON hundhandduk heter den och den är otrooligt bra. Det räcker nästan att lägga den på päslen så är den nästan torr sen. (Pälsen alltså) Sen blev det borstning, och det är nästan det bästa man kan råka ut för när man är Tiger.

Tiger älskar sin FURminator. Jag med, den är helt fantastiskt bra. Jag har börjat på en liten päslpåse, jag tänkte att man skulle samla lite päls och sen göra ett par vantar av det. Det borde väl gå? Är det nån som har prövat? Jag läste någonstans att det var någon som hade gjort vantar på päls från en schäfer men jag minns inte var.

Min brevlåda var snäll mot mej idag igen. Fick fina glada garner, nu ska jag bara lista ut vad jag ska göra med dem.


Jag fick också en ny blomma idag. Eller fick och fick, jag köpte den alldeles själv för hela 15 kronor på Ica tvärs över gatan. Om man tittar noga kan man se att den är alldeles hårig. Tiger knölade ner huvudet mitt i växten och myste runt i den så att den skulle känna sej välkommen till familjen. Blomman blev säkert väldigt nöjd

3 kommentarer:

 1. Jag kan bara skratta när jag ser hur din kisse njuter. När jag sitter o borstar Ines kommer alltid Venus och stryker sig mot oss, hon vill ju också bli borstad. Alla katter gillar det och Ines avskyr det, märkligt.
  Vilka underbara garner du köpt, helt ljuvliga färger.

  SvaraRadera
 2. Vilken söt kisse^^
  Min kisse gillar absolut inte att bada, det värsta han vet :/

  SvaraRadera
 3. Aww... Vad härlig han är! :D

  SvaraRadera