söndag 6 februari 2011

Vart är min stickfantasi?

Ikväll åker Tomas till Ungern. Det är mycket att göra på jobbet för honom nu. Nya fabriker ska startas upp i Ungern och ska producera 70 000 av nånting vilket de tidigare bara producerat 30 000 av per år förut. Jag skriver nånting eftersom jag inte har den blekaste om vad det är som ska produceras, han jobbar på ett jobb där de pratar om saker som komponenter, gör långa obegripliga exceldokument, har långa möten med kineser och har datasupporten i indien. Eller... jag bara chansade på det där med att de pratar om komponenter... men det känns som att de skulle kunna göra det.

Hur som, så kommer han inte hem förrän om tio dagar och det känns ovanligt motigt. Det känns som att han redan har varit borta i två dygn och han åkte för en timme sen, han har förmodligen inte ens hamnat på Arlanda än och här sitter jag redan och piper...
Men det är lite så just nu, alla, både djur och människor, är antingen sjuka eller sönderstressade och själv har jag hostat i en evighet. För tre veckor sen hostade jag sönder ett revben och det verkar aldrig vilja läka ihop.

Tråkigt är det så.... jag inventerade mitt garnlager en kväll i veckan för jag tänkte att jag kunde bli på lite bättre humör, men istället fick jag dåligt samvete för att jag har så otrooooligt mycket garn och jag vet inte vad jag ska göra av det. Jag måste ha en plan för garnet när jag köper det för på senaste verkar det helt omöjligt att starta ett projekt annars. Jag har ett fint garn som jag köpte på syfestivalen i november som jag har startat om tre gånger med olika projekt men inget känns bra så jag repar hela tiden upp det och nu har jag gett upp och knölat in det i garderoben. Planen var att jag skulle göra ett par fina vantar men tunnt garn i ull och lin blandning ( vilket jag såg att det var först förra månaden...uppmärksam? nja.. sådär va.. ) känns inte alls optimalt till vantar. Fantasin har tagit slut... tråkigt, den har varit borta i flera dagar, hoppas den kommer tillbaka imorgon.

5 kommentarer:

 1. Du får krya på dig och jag hoppas att du hittar på roliga saker som får din väntan att inte kännas alltför lång!
  Kanske kan det här vara någonting för dig att bita i!? http://manadensmonster.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Lider med dig, hostar med sedan evigheter känns de som & maxdos på alla mediciner & ditt & datt, mycket te med honung blir de med, men har inte hostat sönder ngt revben, aj aj aj :( Krya på Dig! & ja, de är verkligen ap-tråkigt när den andra hälften åker iväg, allt funkar när man är utanför hemmet, men hemma blir jag alldeles lam när jag är ensam. Ha en härlig stund på Litet Nystan i morgon, vi får se till att slå följe dig nån gång =) Ska du på Syfestivalen? Må gott!

  SvaraRadera
 3. Jisses vad är det för förkylning som går runt. Min Claudia har ju också varit så förkyld så länge men alla prover var ju bra ändå. Vi andra har klarat oss, vilket är så konstigt när man går uppepå varandra hela tiden.
  Jag har också väldigt mycket garn, men det brukar ge sig. Helt plötsligt lossnar det bara och man vet precis vad man ska göra.

  SvaraRadera
 4. Inspirationen kommer nog när revbenet läkt ihop och förkylningen motats iväg!
  Har massa sticklust just nu men hinner typ ALDRIG!(Lite beroende på att jag spinner förstås, så det är inte synd om mig!)

  SvaraRadera
 5. hej veronica jag hade ett sådant dag här om dagen sen kom jag på att ett par strumpor är aldrig fel att sticka så jag satt igång. Nu är det faktiskt så här att det är bra 3 veckor så är det syfestival igen. Och då kan man blir inspirerad igen. det är likadant som man säger till barn ha lite tråkigt så blir det roligt igen.kram och lycka till maria

  SvaraRadera