fredag 10 december 2010

Från sladdar till julutlottning

Behöver ni en sladd? Vi har garanterat alla sladdar i hela världen.. eller nej, det kanske var att ta i. Men säkert alla sladdar i norra europa.

Tomas har köpt det enda tv-spel som jag faktiskt tycker är roligt, ett av Zelda spelen där alla gubbarna är lite serietecknade och man får passa sej för söta blobbar som vill stoppa en från att rädda prinsessan. Nu förstår ni nog alla vad jag menar. Inte?... märkligt...

Hur som, så måste man ha den enda spelkonsollen vi (läs Tomas) inte äger till det spelet, men det har Tomas fixat för han är så listig. Men alla sladdarna till spelet har helt osolidariskt avvikigt från konsolen. Vi kan inte ens hitta handkontrollen. Så... ut med alla sladdpåsar och lådor i vardagsrummet och ja... så är det nu. Den rätta sladden är inte funnen och sladdarna har tagit över vardagsrummet. Vad är det med män och sladdar? De som jag har bidragit med till det här hushållet står i en söt liten påse från Lush...de får alltså plats i en påse anpassad till en tvål!

Och jag som städade hela lägenheten extra noga för att det skulle komma en typ och titta på ventilationen i onsdags. Vilket visade sej vara helt i onödan eftersom han kom in, gick direkt till vänster och in i badrummet, hoppade upp på toalettstolen och dammade ventilen och sen gick han igen. Men hallå! Har jag städat hela lägenheten för det? Här har man väntat in hantverkare en halv dag och så SER han inte ens hur fint jag har gjort för hans skull, inte ens den minsta lilla kik in i resten av lägenheten. Otacksam! Hade jag inte blivit så paff av att en man med hantverkaryrke faktiskt va så pass snabb hade jag tvingat in honom i köket så han fick beundra min nyskrubbade spis och beskåda mina rena golv. Men icke.

Tävlingar har jag hittat med. I mängder. Jag hade lagt ut dem på framsidan av bloggen om jag bara hade varit så pass listig att jag kunde klura ut hur man gör... kan man inte komma på det på första försöket så tappar jag lite av intresset. Eller hela intresset. Det är ett under att jag fick igång en egen blogg alldels själv. Men just det... tävlingar va det.

Lantlif har julutlottning, sista dagen att tävla är idag så skynda.


Hos Franska Liljan får man rösta på hur årets gran ska se ut och så kan man vinna fina priser. Tävla till den 13 December.


Lite julsnask kan man vinna hos Himmelriket


En liten söt bok kan man vinna hos Virkans amigurami


Par i stickor har hemlig utlottning


Skapa och inreda fyller ett år och lottar ut supersöta polkagrisar

1 kommentar:

  1. Kul att du kikade in hos mej för att tävla om lite gotter...
    Ha en skön helg,
    kram ullamaria

    SvaraRadera