tisdag 7 december 2010

Nu kommer det Hemlisbilder.


Mina orkidéer blommar galet mycket nu, tillsammans (fyra stycken) har de över 70 blommor och knoppar. Den här ligger nästan ner snart, den hade 42 blommor/knoppar bara den. Stackarn, måste va tugnt att släpa på.

Mitt sista Hemlispaket kom ju igår. Jag skulle kunna vänja mej vid det här att bli bortskämd en gång i månaden, jag har fått så fina saker så man nästan blir mallig ;)

Det är Carola som har hemsidan Stickning, allt om stickning, som har varit min hemlis. Jag var inne på det spåret redan efter det andra paketet jag fick. Man såg poststämpeln tydligt och jag kollade upp vart orten låg, sen började jag googla och hamnade in på Carolas sida. Jag kikade runt lite men tänkte att man har väl knappast sån tur att man fick en byteskompis vars blogg jag faktiskt läser ( vet inte alls varför jag tänkte så, jättedumt faktiskt)... och sen tänkte jag inte mer på det. Men nu när jag fick mitt sista paket fanns det med lite uppgifter om min hemlis och då hade jag ju haft rätt. Hurra!
Sen insåg jag att jag faktiskt inte skickat några hemliguppgifter till min egen paketvän och det är ju inte snällt. Jag får skicka alla ledtrådar i det sista paketet istället. Men det va ju mitt första hemlisbyte så jag får skylla på det...

Carola, du har verkligen lyckats igen med ditt... mitt? paket.


Jag har ju pipigt här på bloggen om att jag fryser trots att jag tar på mej alla kläder jag äger och jag efterlyste det varmaste garnet till vantar. Jag fick många bra svar, tack för det =)
Jag bestämde mej för att göra tummisar i alpacka och vad får jag? Svart alpackagarn och ett fiiiint lila glittrigt mohairgarn till vantar, och samma mönster som jag har kikat på i flera dagar nu på drops hemsida. Men som inte har blivit utskriven eftersom Tomas inte hade kopplat in skrivaren. Jag bör inte koppla in saker själv eftersom mitt tålamod med sladdprylar är väldigt, väldigt litet.


Jag fick ett jättefint lila garn och ett mönster till ett pannband också. Jag kommer inte frysa mer den här vintern =)


Titta, fint =)


Inte nog med det. I paketet fanns även en film som jag inte sett, Laws of attraction, små söta pennor, världens sötaste näsdukar med lamm ( vilket passar väldigt bra eftersom jag just sydde tusen näsduksfodral till en julmarknad och fick ja...typ tusen över när marknaden var slut.)
Nu kan jag snyta mej med stil i all evighet i teorin, men jag vet redan att jag inte kommer använda mina nya näsdukar till det ändamålet för de är alldeles för söta =)


En tjusig nyckelring fick jag också, de fick sitta på nycklarna till galleriet. Precis vad dom behövde. Det fanns, med betoning på fanns, en kexchoklad med i paketet. Men den råkade ta slut innan jag hittade kameran... jag skyller på katten.

Tack så mycket Carola, du har varit en strålande hemlis. Nästan lite sorgligt att det är slut nu, det har helt klart varit månadens höjdpunkt under de här tre månaderna =) Tack tack!

2 kommentarer:

 1. fina grejjer minsann :)
  din orkidé är jättefina, många av mina blommar eller har knopper eller nya blomstänglar på G *glad*
  kramen

  SvaraRadera
 2. Oj, vilka urtjusiga orkideer; Veronica. Och vad jag är glad att jag är avslöjad nu så jag törs kommentera som vanligt på din blogg. Någon gång försökte jag lägga in ett anonymt och hemligt litet meddelande, men se det gick inte! *fnys* ;)

  Allvarligt talat så är jag jätteglad över att du är nöjd med dina små paket. Jag har haft roligt med att försöka passa in nåt kul till dig och blev sååå glad när du frågade efter varmaste garnet. Hoppas du får till nåt skoj av det jag skickade :)

  SvaraRadera