tisdag 15 februari 2011

Jag har en snäll brevlåda.

Jag sitter och varvar mellan att titta på stickcafét på facebook och Sofias änglar på femman. Jag har aldrig sett det förut och jag ska nog fortsätta så, det är alldeles för sorgligt för att jag ska orka se det. Jag harvar vidare med min evighetsstickning. En halskrage som ser mer komplicera ut än vad den är... men det tar tid.



Ikväll när jag kom hem så hade jag fått fina paket. Vinsten som jag vann hos Madeleine på Yarn Madness hade kommit fram. Fina fina saker och tydligen luktade de väldigt gott för Tiger försökte själv gräva sej in i paketet. Kanske trodde han att Madeleines flick-kisse fanns med i paketet =) Han försöker även gräva sej in i garderoben heeela tiden, han tror nog att jag gömt Tomas där inne.


Jag hade också fått lite nageldekorationer som jag beställt. En relieffplatta med mönster som man häller nagellack på, sen skrapar man av plattan och tar stämpeln, stämplar på plattan och sen på nageln... fattar ni? :) Jag har aldrig testat sånt förut så det blir ju spännande att se om det verkligen fungerar. Jag återkommer med rapporter när jag har testat.

1 kommentar:

  1. Vad bra att det kom fram! :)
    Var har du köpt nagelstämplarna någonstans?

    SvaraRadera