torsdag 16 september 2010

Blå fot och nya stickplaner

Igår hade jag två av mina före detta kollegor över på middag, så igår när jag vaknade bestämde jag mej för att storstäda köket. Precis när jag hade hade rivit runt allting så det såg värre ut än innan jag började så råkade jag välta bakbrädan jag hade ståendes på golvet över min fot med den spettsiga kanten neråt och allt. Det var länge sen jag sa så många fula ord på rad. Och vilket fint ljud jag gjorde... tur att vi bor i en ny lägenheten som har treglasfönster och fantastisk ljudisolering för annars hade nog grannarna ringt polisen så som jag tjöt.
Idag har foten nya fina blå färger som den annars inte brukar ha och den är så öm att jag får gå på ett väldigt underligt sätt för att ta mej fram. En sån gång som ej bör uppvisas för allmänheten ni vet... mycket vackert. Skor kan jag inte ens få på mej men som det regnar ute så kan man lika gärna stanna inne.

Så jag sitter här i sängen och letar nya projekt. Hittade en fin kofta på Drops sida. Men de gör skillnad på rm och rätst m i mönstret. Är inte det samma sak tänkte jag... men det kan det ju inte vara eftersom de gör skillnad på det... eller?Hittade ett till mönster på en tunnare kofta gjord i Fabel som jag måste göra, men jag väntar nog en vecka till på att deras enfärgade Fabelgarner kommer ut i butikerna. Jag har redan spanat in den lila. Jättefin färg.


2 kommentarer:

  1. Tjusiga! Framför allt den nedre ;) Inte för att jag ska starta på några fler koftor nu, jag har redan fyra påbörjade!

    SvaraRadera
  2. Fyra? =) wow.. du är ju värre än vad jag är ;)

    SvaraRadera