lördag 18 september 2010

Knappar och röda kinder

Igår kom mitt paket från knappbytet... och vilket paket. Titta vad jag fick av Pysseltrollet.
Två nystan sockgarn, en ask choklad och knappar i mängder. Tack så hemskt mycket. Jag känner mej så bortskämd att jag nästan får lite röda kinder. Jag har redan planer för flera av knapparna. Jag kommer bli så fin.Det här är min lördagkväll. Det är fotboll på tv så jag tröstar mej med ett glas vin och en strumpstickning.Jag har haft lite problem med att hitta rätt med det här garnet. Järbogarns fantasi.
Först började jag på ett par spiralsockor, men de repade jag upp för garnet var så glatt så strumporna skulle bli väldigt hala. Sen började jag på en basker, men det va inte heller rätt så det var bara att repa upp. Sen funderade jag på halsduk eller vantar... men nu har jag börjat på yogastrumpor efter ett dropsmönster där hälen och tårna är fria. Det känns rätt än så länge. Får se hur det känns imorgon =)

2 kommentarer:

  1. Ser härligt ut, alltihop! :) Jag struntade faktiskt i knappbytet, men jag ångrar mig litegrann!

    SvaraRadera
  2. Du är helt fantastisk som orkar med strumpstickor! Jag började sticka handledsvärmare med Drops Delight, ser typ ut som ditt nystan, men jag orkade inte med det, och sedan i höstas har stickorna legat i en påse och stirrat på mig...

    SvaraRadera