onsdag 29 september 2010

Mysteriestickning och stickpåsar

Jag orkade mej ut en sväng idag i alla fall men vad motigt det var. Och så sakta jag gick. Men hela vägen hem kom jag tillslut. Jag kom till och med ihåg att lägga mina Lovefilmer på lådan och skicka iväg mitt sockbyte paket. Det här vad var jag skickadeMan kan ju inte få för många Fabelnystan... Min stickpåse har kommit också, en jättefin prickig påse som till och med är broderad på handtaget. Jättefin, nu kan jag slänga den gamla papperspåsen från Ett litet nystan som jag hittills har använt. Tack så mycket Emma!Påsen jag har sytt är också klar och färdig för att packas ner och skickas. så här blev den.

lila foder med en liten ficka inuti.Knåpade ihop lite stickmarkören som plåster på såren till min stickpåsevän eftersom hon drabbas av en sy-analfabet. Eller... själva sömnaden blev väl som jag hade tänkt det, men jag skulle nog ha haft handtagen närmare varandra så jag är nog mer av en tillskärar-analfabet.Jag började äntligen på min Citron. Men när jag såg att Handarbetskorgen hade en mysteriestickning på gång så hade Citronen inte en chans utan jag kastade mej över lite restgarn och stickade steg ett tillsammans med nassemuggen.Spännande att se vad det blir.

Jag hittade en till rolig tävling hos Emlina. Tryck på bilden så kommer du dit.


6 kommentarer:

 1. Jag tycker din stickpåse ser väldigt fin ut! Snygga stickmarkörer, dessutom, kan användas som örhängen lika bra!
  Snabb var du med dominorutan! Kul att du vill sticka med och inte göra som jag brukar, bara följa med! :-)

  SvaraRadera
 2. Fabel är alltid trevligt! Kan du namnet på några andra sockgarner i roliga färger? Jag hittar mest raggsocksgarn när jag kikar runt...
  Garnet jag stickar toppen i är för övrigt Muskat Soft. :)
  Tjusiga stickmarkörer och stickpåse!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Ville passa på att berätta att jag har utlyst en tävling på min blogg. En utlottning av annorlunda, färgglada, fina, kul och användbara kort för alla tillfällen. Ta gärna en titt och se ifall du vill vara med!
  Hälsningar
  /Lina

  SvaraRadera
 4. Väl bekomme :-)
  Så roligt att du tycker om den!
  (Den ser lite sned ut!?, Hoppas du inte upplever den så? Men den funkar väl ;-))

  Jag tycker din stickpåse är jättefin, den hade jag gärna tagit emot i bytet ;-)

  SvaraRadera
 5. OCH det är roligt att jag hittat din fina blogg också :-)

  SvaraRadera
 6. Nej, nej, påsen är inte alls sned, det är nog bara fel på fotografen och påsupphängaren =)

  SvaraRadera