onsdag 29 september 2010

Konstig början på dagen

Den här dagen startade väldigt konstigt. Sambon jobbar i Tallinn fram till på torsdag men han ringde och sa god morgon i morse när klockan var runt sju. När vi la på så minns jag att jag samlade ihop all ork för att kliva upp och i nästa sekund vaknar jag tre timmar senare.... vad hände nu? Kvart över tio. Ojoj.. lite panik för att jag har sovit bort halva dagen så studsar jag upp, upptäcker att jag är otroligt öm under fötterna och ryggen är så stel så jag knappt kan ha den rak. Jag halt-tassar ut i badrummet där jag gnuggar mej på ena sidan av näsan och det följaktligen börjar forsa blod ur den. Mycket märkligt. Jag brukar blöda näsblod när jag är trött, men efter att ha sovit tio timmar borde man ju inte klassas som outsövd. Jag som hade så stora städ och fixarplaner idag, brödbak, långpromenad och lite hemmaspa tänkte jag hinna med. Men nu känns det till och med jobbigt att gå ner och titta om posten har kommit. Stora moln rullar in över hustaken här så det kanske inte gör så mycket på promenaden dock...
Jag hamnade i soffan och har surfat runt lite och hittat fina utlottningar. Man kan vinna en prickig tygkorg hos Handgjorda drömmar. Tryck på bilden så kommer ni dit. Visst är de fina. Tävlingen håller på till den 1 oktober.Man kan även vinna en riktig oljemålning hos Ewas galleri. Hon firar ett år som bloggare. Tävlingen pågår till den 30 September så ni får skynda er =)Dags att leta reda på lite "frukost" så kanske det känns lite bättre sen. Hur som måste jag ut en sväng för jag har sockgarnspaket att skicka =)

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Hoppas du känner dig bättre nu!
  Roligt att ha dig med i min utlottning - välkommen!
  Marie

  SvaraRadera
 2. Jag gjorde samma sak imorse, vaknade när sambon gick upp, somnade sedan om och sov till.. tolv!! Vaknade lite är emellan av att katten spydde, men ändå.. Dock har jag inte samma problem med näsblod och ömmande kropp så det är nog mest synd om dig ändå ;)
  Hoppas du mår bättre!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas du är bättre nu.
  Tack för tipsen.

  SvaraRadera