måndag 27 september 2010

Svamp och katt

Jag har hittat svamp! Helt otroligt. Jag har gjort desperata försök tidigare år att plocka svamp men det har bara resulterat i som mest fem kantareller och jag har istället kommit hem med några liter lingon och blöta gympaskor. I lördags åkte vi en liten sväng till skogen och det fanns svamp precis överallt, däremot inte ett enda lingon. Vi måste tillbaka i helgen, jag har blivit kantarellgirig. Det är däremot inte helt enkelt att hitta ställen att torka sin svamp på när man har en katt som helst vill kliva runt i svamparna och sprätta iväg dem över hela lägenheten. Just nu ligger det svamp i datarummet, på hatthyllan och i ett uppspänt lakan över duschen. Vi kan ju inte använda duschen.. men vi har ju svamp =)Jag har äntligen börjat på min citron, men eftersom jag inte har några bilder än och inte hinner ta några just nu. Vi ska på lägenhetsvisning =) Så får ni hålla tillgodo med lite kattbilder under tiden.såhär brukar det se ut, katt och dator i sängen. Skönt med en bärbar som man kan flytta runt dit man vill ha den.

finns det en kartong ute måste man sitta i densåhär sur kan man se ut när man inte får kliva i svampenoch här ger man upp och somnar på köksbordet

7 kommentarer:

 1. Mums för svamp! Och mycket fin katt! :D

  SvaraRadera
 2. Härligt med svamp. Jag eller vi får nog gå ut o kolla i helgen.
  Jag brukar lägga på tidningar och efter nån dag lägger jag det på en plåt och kör på låg värme i ugnen så den sista vätskan försvinner, då går det undan och så har man ju grovrensat två gånger redan.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig katt. Påminner så mycket om en katt jag hade. Älskade honom över allt annat.

  SvaraRadera
 4. Vilken söt katt du har! Kantareller är så gott, vad roligt att du hittat så mycket. Ha en fin dag!
  Kram L

  SvaraRadera
 5. Det var ju smart att köra svampen den sista tiden i ugnen, det ska jag nog göra med nästa lass.
  Katten börjar bli lite mallig här med alla komplimanger han får =)

  SvaraRadera