måndag 4 oktober 2010

Arg, arg, arg

Jag är arg! Vi har en granne som har problem med droger. Han i sin tur har en massa "vänner" som har problem med spriten. Titt som tätt står det nån utanför på gården och skriker för att knarkgrannen som bor snett ovanför oss ska vakna och gå ner och öppna porten. Vilket oftast inte alls händer. För några minuter sen kom det en sådan individ och ställde sej utanför och gormade, och han slutade ALDRIG! När han tillslut lyckades väcka Tomas som låg och sov eftersom han åker till jobbet fem på morgonen så var jag så pass uppretad att jag kastade på mej jackan och stormade ner för trapporna, öppnade dörren och skällde. När alkisen trodde att jag kom ner för att öppna dörren enbart för honom blev jag ju ännu mer förbannad. Informerade honom om både det ena och det andra på mitt allra finaste sätt, dvs... inte fint alls. När den lilla skiten började prata om kärlek och att man ska älska varandra så va det tur att hissens dörrar stängdes om honom för annars hade jag strypt honom på plats.
Nu sitter jag här och ångar med röda argkinder och vibrerande händer... Det tar inte speciellt lång tid att reta upp mej till maxnivå men det tar däremot väldigt lång tid för mej att släppa det sen. Nu är klockan över tolv och jag är uppe i varv....hur ska jag kunna sova nu då =(

6 kommentarer:

 1. Jobbigt, men bättre att att du skällde ut honom efter noter än att du bara satt irriterade dig över honom - bra gjort!

  SvaraRadera
 2. Fy för att ha sådana grannar. Men att gå ut så där kan vara farligt också, du vet ju inte vad du möter för nån. Ta det försiktigt och hoppas ångan lagt sig så du fick sova.

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hittade nattro efter en stund! Men som Willow Fairy säger, på sikt bättre att få sagt ett och annat!
  Det hjälper förstås inte att ringa polisen, nej...

  SvaraRadera
 4. Jag har suttit tyst och bara irriterat mej hela sommaren på alla som står och skriker på gården så nu rann det liksom över =)Jag kanske skulle lära mej att ta tag i det innan jag får sån kalleanka ånga ur öronen =)

  SvaraRadera
 5. Det är bara nyttigt att lätta på trycket ibland! :D Stackars alla oss med kort stubin!

  SvaraRadera
 6. Usch vad jobbigt med en sådan granne. Bra att du sa ifrån, var rädd om dig bara ;).
  Kram L

  SvaraRadera