fredag 8 oktober 2010

Hemlispaket

Kolla vad jag har fått! Ett paket frånHemlis! Jag har varit så inne på att samla ihop saker att skicka till min hemlis så att jag nästan glömde bort att jag skulle få paket själv. Det kom redan igår men blogger vägrade lägga upp några bilder hela dagen igår så det bidde inget inlägg.
Jag fick så fina saker, ett ullgarn i en jättefin lila nyans. Och sockgarn som jag faktiskt kan använda nu eftersom jag har hittat mina två förlorade KnitPro stickor. Hurra!

katten på bilderna har som vanligt inte kommit med paketet. Det är en hel omöjlighet att ta ett kort i det här huset utan att få med det håriga lilla monstret.Det låg med en liten hjärtformad ask med i paketet. Och i asken fanns det

fina stickmarkörer. Tack så mycket hemlis.

Jag traskade iväg till centrum i regnet igår, tanken var att jag skulle gå till apoteket och köpa en Försvarets Hudsalva som jag är mer eller mindre beroende av. Men eftersom apoteket i Huddinge tydligen tillhör en av de apotek som har skaffat nytt sortiment så fanns inte Försvarets längre i sortimentet. Men de hade ett alternativ som va nästan precis samma sa den lilla pojken bakom kassan. Men vet ni vad deras version heter....
Tass-salva! Hur konstigt är inte det? Vore det inte lite bättre att döpa den till något annat. Det är ju bra att man kan ha den både till djur och människor, men helt psykologiskt sett så känns det ju bättre att gå in och köpa en människosalva som man kan använda på sitt djur än en djursalva som man även kan använda på sej själv. Den luktar lite annorlunda än försvarets men det verkar vara i stort sett samma innehåll.

På vägen hem kilade jag in på biblioteket och hittade en bok om lappteknik, en om frivoliteter som jag har blivit lite sugen på att testa och en bok om gotländska sticksöm. Klart man måste sticka egna gotlandsvantar när man faktiskt kommer från Gotland.

Ikväll ska vi in till stan och gå på bio, ska försöka hinna förbi garnbutiken innan när jag ändå är i krokarna så att jag kan skicka mitt egna hemlispaket.

6 kommentarer:

 1. Tass-salva på läpparna...känns sådär?!
  Underbart paket du fick!

  SvaraRadera
 2. Ja men eller hur! Det är ju helt knäppt! Den kan man ju inte använda så att folk ser det.

  SvaraRadera
 3. Sån salva köpte jag till min kompis hund en gång för hon hade sårig tassar.. Håller med om att det hade känts bättre om det varit tvärt om, något för människor som även kan användas på djur.. Du får virka en lite "cozy" till den så namnet inte syns :)

  Vilken fin ask du fick! Visst är det kul med hemlisbyte :)

  SvaraRadera
 4. När jag var vid veterinären sa de att jag skulle köpa försvarets salva till hennes tassar, vilket jag tyckte lät knäppt. Men den kan man ju använda till allt.
  Härligt paket du fick.

  SvaraRadera
 5. Till Ines menar jag så klart.

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är det trevligt med hemlispaket! Mitt kom när jag minst väntade det också. Jag går fortfarande och undrar var mitt sockgarnspaket har tagit vägen, och så dyker detta upp i stället :)

  SvaraRadera