torsdag 14 oktober 2010

Vinst och rosa stickor.

Idag har min brevlåda varit snäll mot mej. Jag hade fått paketet med mina stickor. Tre stycken knitpro akrylstickor från england tog sej hit på fyra dagar, rosa stickor är ju faktiskt lite roligare än grå =)



Jag hade också fått boken som jag vann hos Emlina. Hon hade ett års jubileum för sin butik i september och lottade ut ett garn eller en bok. Och jag vann! Jag som aldrig har vunnit något tidigare. Ja... en och annan 25:- vinst på en trisslott har jag iofs vunnit... men aldrig en riktig vinst. Jag velade fram och tillbaka en hel dag och kom fram till att jag nog helst ville ha boken. Och jag tror jag valde rätt även om garnet man fick välja mellan var superfint det med. En jättefin bok med mycket roligt i. Tack så jättemycket Lilian! Katten tackar extra för allt det prassliga papperet som fanns i paketet, det var fantastiskt roligt =)


Är det förresten bara min katt som ligger och stirrar på skärmen och anfaller den när man minst anar det undertiden man bloggar? Men vem kan leva utan nosavtryck på skärmen? =)



4 kommentarer:

 1. oh vilka fina stickor, nu fick jag såntdära ha-begär enmassa!!!
  boken är toppen, min make köpte den åt mig för en tid sedan :)
  vill oxå ha kisse *avis*
  kramar

  SvaraRadera
 2. Min katt anfaller inte skärmen - hon lägger sig på tangentbordet istället. :D
  Stickor kan man inte ha för många av!

  SvaraRadera
 3. Kul att läsa din blogg tyvärr har jag ingen katt men min son har 2 st som jag träffar ibland.

  SvaraRadera
 4. Muspekaren är en stor frestelse för en nyfiken kisse...

  SvaraRadera