torsdag 4 november 2010

Mässa och kryssning... fast inte tillsammans

I morgon börjar symässan. Eftersom jag är ofrivilligt arbetsbefriad så kan jag ju gå på mässa på en vardag så jag tänkte passa på att gå första dagen. Kan tänka mej att det är bra mycket mer folk som ska dit i helgen.
Jag har kikat lite på de olika workshoparna som kommer finnas och har redan bokat in några som jag måste gå på. Nålbindning och tvåändsstickning bland annat. Mina två mässkompisar fick förhinder i sisa minuten så jag får traska dit ensam, men det gör inte så mycket. Känns bättre att gå ensam när man vill gå på workshops så att man slipper känna sej stressad för att folk står och väntar på en.
Något jag ska hålla extra utkik efter är en nystmaskin, jag har fortfarande inte kommit till skott att köpa en så jag hoppas att det kommer finnas på mässan. Jag kommer nog knappast därifrån tomhänt... så länge jag kommer ihåg att ta ut kontanter innan jag går in.

Så råkade jag spontanboka en kryssning till Tallin nästa helg. 140:- för en hel hytt var ju ett väldigt överkomligt pris så jag kunde inte låta bli, och köpa billigt tallin-garn är ju inte helt fel. Sen att det finns världens mysigaste chokladeri i gamla stan gör ju inget heller. Om ni har tid så gå in och kika på tallink.se, de hade billiga sista minuten resor hela nästa vecka både till Tallin, Riga och Åbo.

1 kommentar:

 1. halloj!
  jag ska vara på mässan hela helgen - jobba fredag + söndag o besöka på lördag!
  leta upp "stickas" bord - A39:26 :)
  kolla in på www.sticka.org så ser du hela programmet där!
  hoppas vi ses,
  kraMyz

  SvaraRadera