fredag 6 januari 2012

Lite bilder från Nobel

Nu är det dags för lite suddiga bilder från Nobel. Onsdag till Fredag var vi i Gyllene salen och såhär såg det ur när vi kom.


uppdukat


det stog blommor precis överalltDet var fullt ös i hela Blå Hallen, dansarna dansade, musikerna spelade, folk dukade, putsade glas och satte upp strålkastare och sjöng samtidigt som det kontinuerligt kom turistgrupper och tv team


här bygger jag för fullt på kransar till Romeo och Julia-körenoch Ruskus-girlangerna som aldrig tog slut


men fina blev dedansarna genrepade med sina lysande bollar.. månar kanske det ska vara?


På Lördagen så åkte jag först till min systers kompis som är frisör. Och sen hem igen för att få på mej min klänning som jag sydde klart natten innan under glada hejjarop från Tomas. Många fula ord från mej. Allt gick mer eller mindre åt skogen och jag blev inte klar förrän kl tre på natten. Då hade nålen gått sönder tre ggr, jag fått sy hela fållen för hand och symaskinen börjat strula när den zickzackade. Men tillslut blev jag ialf klar.

Så... på med kläderna, syster var med och hjälpt till, himla tur för annars hade det inte alls gått så smidigt som det gjorde, och sen i ilfart till bussen för att åka hem till en från klassen där vi skulle äta middag innan vi tog oss in till Stadshuset.

22.30 fick vi komma in och istället för att smita upp i våra "arbetstrappor" och komma snabbt upp till Gyllene Salen så var vi några som gick längst hela honnörsbordet och upp för stora trappen. Det är ju roligare att se det man har gjort in action =) ... och så kom vi med på tv också. ;)


här längst bak började vi, kön var lång


kurbits var temat, det hade ingen gissat på =)Jag var ju tvungen att vara med på en bild.. synd bara att jag ser lite ut som den bredkäftade grodan.. men man kan inte få allt =)


Håret fick Tomas ta kort på mitt i natten när jag kom hem. Jag råkade faktiskt sova med blommorna i och de såg lika fina ut dagen efter =D Det man inte ser, det glömmer man... tydligen

Det blev inte så mycket bilder tagna från festen eftersom de sa dagen innan att vi inte fick fota, men eftersom varenda kotte gjorde det ialf så tog vi också lite bilder. Men det blev inte många och nästa alla var suddiga så man får försöka hålla kvar kvällen i minnet istället. Balklänningar, champange, musik, sång och dans... det ska jag nog minnas ett bra tag hoppas jag.


3 kommentarer:

 1. Vilken upplevelse tack för att jag fick vara med.

  SvaraRadera
 2. Once in a lifetime, kanske? Eller blir det fler gånger? Helt fantastiskt, i vilket fall och jag har sett dig finare på bild än ovan men wow vilken fin frisyr!
  Mäktigt att ha fått arbeta med ett så stort evenemang, tänker jag!

  SvaraRadera
 3. Men WOW vad häftigt!
  Jag tycker du är jättesnygg :-)

  SvaraRadera