lördag 28 januari 2012

Nej det här gick ju inte alls

Det bidde ingen lägenhet i Häggvik... eller, det bidde åtminstonde inte den lägenheten som vi var och tittade på idag. Jag visste att det låg en skola i närheten av huset man att man skulle bo mer eller mindre på deras lekplats var jag inte med på. Det känns fruktansvärt ostrategiskt... för att inte säga skitdumt, att flytta dit när en av de största orsakerna till att jag vill flytta därifrån vi bor nu är alla barn på innergården som bara springer runt och skriker dagarna i ett. De verkar inte ens leka, de bara skriker, skriker om vem som kan skrika högst. Och barnen en trappa upp som verkar ha klövar... det är annars inte fysisikt möjligt för så små barn att låta så mycket om de inte hade det. Och igår fick de en studsboll... tack för den..

Annars var lägenheten perfekt, bra planerad, men fruktansvärda tapeter och köket ska vi inte tala om. Snirkligt vitt med gulddetaljer, det var som att Liberace hade fått fria händer. Vi får leta vidare.


3 kommentarer:

 1. Trist att det var så, men då vet ni ju och förhoppningsvis får ni flera bud.
  Men du, gå upp och förklara för grannarna ovanför, de kanske inte tänker på att det hörs så ner till er. Jag hade inte tagit illa upp om nån kommit o ringt på och förklarat.
  Lycka till

  SvaraRadera
 2. Jooo, men visst ska väl du!
  Ni hittar säkert något bättre någon annan stans!

  SvaraRadera
 3. Nä, det var nog lika bra att låte den lägenheten gå till någon annan!
  (Det är en stor vinst för oss, det bor inte en fembarnsfamilj med träskor, hopprep och basketbollar ovanpå nu, vilken lättnad!)

  SvaraRadera