onsdag 4 januari 2012

Tredje inlägget för idag... jag bygger mitt eget dreamteam =)

Jisses, inläggen bara haglar in idag, märker ni det =)
Jag ledsnade lite på min förra layout så jag gjorde om lite. Jag gillar färgen massor men den kanske är lite jobbigt att se på? eller vad säger ni? Fungerar det?

Efter Rosenvantes inlägg häromdagen om önskegarn så kom jag till skott med en lista uppe till vänster som jag lurat på att sätta dit ett tag... även kallad drömlistan =) Jag stickar nästan uteslutande med Drops-garner och nu börjar det kännas lite tråkigt. Så på drömlistan kommer det skrivas upp garn som jag fortfarande inte har testat som jag hemskt gärna vill pröva och som jag ska försöka samla på mej. Om ni prövat nått fantastiskt garn som ni tycker att jag borde testa så kan ni väl tjoha till så åker det upp på listan. Jag vill pröva allt =)

5 kommentarer:

 1. Fleece artist merino 6/2, det måste du absolut testa, underbart, mjukt och fint!
  Semilla från BC är fint också, att det är ekologiskt ger mycket lyxkänsla (tycker jag) och det är så vackra färger!

  SvaraRadera
 2. Tre av garnen på din lista har jag provat och gillat.(Debbie bliss, Zauberball (de bara FASTNAR i handen på mi! när jag går in i en garnaffär! och ljuvliga Manos lace.) Är också nyfiken på att sticka med Wollmeise som jag läst mycket Åh och Oh om.
  Noro lockar inte alls men Kauni och så rejäla Kampes.

  Jag gjorde också tre inlägg igår, sicket bloggflöde?!! :-)

  Jag gillar det gröna! Lugnt och fint att se på.

  SvaraRadera
 3. Cascade 220 och Rowan Felted Tweed. Mjuka och lite tjockare. Och båda runt 200 m/nystan, så ett nystan kan räcka till en basker eller ett par handledsvärmare.

  SvaraRadera
 4. va härligt med garn men jag undrar bara var hittar ni alla dessa fina garnen sorter jag skulle vilja prova andra sorters än svarta fåret och järbo Kram maria

  SvaraRadera
 5. Vilken kul idé! Och det är många härliga garner det där! :D På min garnbloppis blir det både Kauni och ngt Noro, så håll utkik! ;)

  SvaraRadera