fredag 8 juli 2011

Fredag med överraskningspåse.

I morse kom Tomas hem från Tallinn och som vanligt hade han en överraskningspåse med sej hem. Han är så söt. Han hade hittat en ny garnbutik precis vid hotellet så nu måste vi snart åka på en dygnskryssning så jag får åka dit och titta. Inte för att jag lider av någon som helst form av garnbrist... men ändå. Och Tallinn är ju så himla fint.

Det här var det som fanns gömt i min presentpåse.


En sticktidning, en toblerone, två flaskor rysk champange och fem nystan grönt tunt mohairgarn. Perfekt till ett sjalmönster jag har lurat på men inte köpt garn till eftersom den skulle bli i dyraste laget.


Tomas är nog lite av en tankeläsare, han vet alltid vad jag vill ha =)

Resten av dagen blev det mys i solstolen på balkongen, bäst att passa på när det är skugga, i sol vill jag inte sitta. Solallergiker som man är.


Balkongen är ju ialf stor.. men alldeles för mycket grannar som ni kan se. Lite mer avskildhet hade inte gjort nått. Min fina trädgren trivdes bra på balkongen, den hämtade jag in i påskas och satte fjädrar i. Vissa små håriga herrar kan ju inte låta bli fjädrar om de är inomhus.Här har jag suttit halva dagen, fula men sköna stolar


Min fina stickväska som jag också har fått av Tomas, den köpte han när han jobbade i Kina.


En bok, lite toblerone och en kaffe fick följa med ut. Espresson till Tassimon är slut så jag prövade Gevalia orginal och det smakade som vanligt bryggkaffe så det gick inte att dricka, usch. Så det fick bli utbytt mot lite vanligt hederligt te mitt i pelargonansningen istället =)


Imorgon blir det loppis igen hoppas jag. Jag upptäckte att det fanns en Bikupa i Huddinge. Här har jag bott i ett och ett halvt år och inte ens kollat upp det... knäppt. Den låg himla avskillt och hade bara öppet några timmar på lördagar så en liten sväng dit blir det nog med. Jag är lite svår på det där med loppisar förstår ni =)

4 kommentarer:

 1. fina grejjer du hittat på loppisen :)
  underbar överraskningspåse, han e gull din T!
  när får man komma o garn/kattmyza på din balkong då?
  kraMyz

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt omtänksam överraskningspåse!
  Tycker att balkongen ser underbar ut, synd om grannarna känns av för mycket.
  Vi ska på vår kära loppis idag, det är inte alltid nödvändigt att köpa något men det är alltid spännande att se om man kan göra något fynd!

  SvaraRadera
 3. Du har en snäll och omtänksam kille också, de ska man vara rädd om.
  Jisses vilken stor balkong du har, men kan du inte sätta upp lite tyger som du kan dra fram o tillbaka som lite insyns skydd?
  Jag borde eller rättare sagt vi borde ha loppis själva, vi har alldeles för mycket prylar. Så att gå på loppis vågar jag nästan aldrig göra, för vart ska jag få in det i ett redan fullt hus och garage.

  SvaraRadera
 4. Du får väl plats med både ett och två får på den där balkongen! Skaffa en liten flock! :-)

  SvaraRadera