onsdag 4 januari 2012

Idag längtar jag tillbaka till Spanien..

Man kan nästan tro att jag avlagt en massa nyårslöften om att förändra mej själv under 2012.. detta är icke fallet. Fenomenet nyårslöfte har testats under flertalet år i min ungdom och har hållt säkert en vecka in på nya året, så sån pysslar jag inte längre med.

Men sedan en vecka tillbaka har jag både betalat in körkortsavgift och skickat in ansökningspapper så att jag kan börja övningsköra, anmält mej till Lägenhetsbyte.se och letar lägenhet för fullt och som någon kanske såg i förra inlägget... tadaaa... lärt mej blogga med mobilen.

Inte något av detta är direkt någon bedrift för en vanlig dödlig, men om man som jag gått och funderat de senaste tio åren på "om man inte skulle ta ett såntdära körkort" så är det lite banbrytande att ha skickat in sin lapp till trafikverket.... faktiskt
Förra året var bland de bästa år jag haft. Florist utbildning, nobelfest, spanienresa, danmarksresa med mera. Men det känns som att det här året kommer bli mycket bättre.

Bloggåret har däremot varit lite dåligt. Jag har en massa projekt klara som jag inte har orkat fota och lägga upp på bloggen och sedan skolan började i Augusti har jag inte hunnit eller orkat göra mycket alls. Droppen kom lite med boleron som jag skulle sticka till nobelfesten. Rätt garn, rätt stickfastighet, rätt stickor, följa mönster till pricken och resultatet blev som ett tält... jag fattar ingenting. Då tappade jag sugen på att sticka över huvudtaget, men nu när jag har fått lite jullov så känns det bättre.

Någon kavalkad av projekt från 2011 kommer inte på bild eftersom, ja.. inte mycket finns och resten inte ens är fotade. Men lite bilder från spanienresan från Augusti kan ni få såhär i regnrusket, idag hade jag gärna varit där i värmen istället för i ett regnmulet grått Huddinge.



Vi åkte runt i små vita bergsbyar














Här bodde vi, precis vid vattnet








3 kommentarer:

  1. Jag förstår precis, vissa saker är omöjliga att få gjort och när man till slut fått det gjort ändå så HÖR man lksom att det låter lite tamt när man försöker skryta...
    Jag har lyckats anmäla barnen till folktandvården och skaffat mig själv en läkartid, det har tagit 8 månader respektive 2 år att komma till skott med detta...
    Bilderna ser härliga ut!
    Jag hoppas och tror att ditt 2012 blir ett härligt år!

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder!
    Jag är säker på att du kommer få ett toppen 2012-år! Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh, vad härligt det ser ut! Och vilka fina bilder! :D

    SvaraRadera