måndag 12 juli 2010

Min nya bästisSäg hej till min nya bästa vän! Hade jag haft ett halvt kungarike hade jag bytt det mot en fläkt i natt. Alla fönster som går att öppna är öppna och inte en endaste liten bris kommer in, det har varit helt brisfritt under en vecka nu. Det är vaaarmt. Det var knappt så att vi orkade ta oss till Bauhaus för att köpa en fläkt, men bara tanken på ytterliggare en fläktlös natt var motivation nog. När vi ändå var på Bauhaus kikade vi lite i trädgårdsavdelningen och jag köpte en tomatplanta, jag brukar odla en massa saker på balkongen, till och med potatis, men i år va det så himla kallt när det var dags att plantera att jag helt kom av mej. Men det kanske inte är för sent än, lite sallad kanske man i alla fall kan få upp.
liten fin tomat

Jag har börjat sticka på mitt linne i Muskat garn och allt bara rullar sej, den lilla bit som man, enligt mönstret, skulle sticka i rätstickning var tydligen inte nog för att förhindra rullandet så imorgon blir det ett nytt besök i garnaffären för att köpa en till slang så att jag kan skruva loss mina stickor från den som redan sitter i garnet och försöka repa upp garnet från början och göra rätstickningen lite längre. Hoppas att det fungerar, att ta upp ett och ett halvt nystan och göra om allt känns inte alls lockande.


Mina strumpor är färdiga också, de blev så fina att jag började på ett par till i det blå Delight garnet jag hade trots att jag trodde att resårstickningen tillslut skulle göra mej galen. Här lär man sej minsann inte av sina misstag.
ny strumpa på gång

2 kommentarer:

  1. Till slut blev strumporna färdiga, och fina blev dem .Och lycka till med dem nya strumporna.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket, jag ska göra mitt bästa =)

    SvaraRadera